fredag 25 mars 2011

En dubbel-trippel

Vi kör på med tennis och här har vi hittat tre dubbelmatcher som vi bara inte kan se hur de kan gå fel. Motiveringen i samtliga matcher är väldigt enkel och kan sammanfatta i ett enda ord: Klasskillnad! Vi går därför in ganska hårt på följande:

Garcia-Lopez/Montanes - Mertinak/Norman 2:a
Dulko/Pennetta - Govortsova/Kudryavtseva 1:a
Nishikori/Young - Melzer/Petzschner 2:a


Spel: Trippel. Insats 14 units, odds 2,17
Spelat på Nordicbet

5 kommentarer:

  1. kan ni inte reka annat än tennis, har ingen koll på det själv utan vill hellre spela på saker man kan hänga med i...

    sedan när ni rekar annat vore det snällt om dom kom upp lite tidigare på dagen ibland är det svårt att hinna spela när ni lägger upp 2 min innan spelstopp :)

    annars tack för en bra sida

    SvaraRadera
  2. Tack för dina synpunkter. Tyvärr kommer vi nog mest fokusera på tennis då vi är gamla tennisspelare och då det är det vi tycks vara klart bäst på. Du får helt enkelt läsa om tennis här och hänga med:-)

    Vi ska bättra oss gällande spelstopp. Vi trodde helt enkelt att ingen ryggade våra ideer med tanke på hur värdelösa vi varit den senaste tiden:-) Men nu ska det bli ändring på det i dubbel bemärkelse!

    Mvh, Sebastian.

    SvaraRadera
  3. Hej Svante//

    Jag ser att min gode vän varit morgonpigg som vanligt och redan hunnit svara dig.

    Precis som Sebastian skriver så är tennis en sport vi kan innan och utan och därför blir det många tennismatcher. Andra sporter vi har mest koll på är fotboll, handboll och innebandy. Däremot har vi insett våra begränsningar i andra sporter och istället för att lägga upp rekar som lurar er kära läsare så överlåter vi dessa till se som kan de bättre.

    Vad gäller antal rekar och kort till spelstopp så har det enbart att göra med tidsbrist den senaste tiden. Vi jobbar på att bättra oss där precis som Seb sa.

    Jag förstår av din länk att du själv är intresserad av bandy. När den säsongen drar igång igen får du gärna vara med och dela med dig av din expertis här på DR.

    SvaraRadera
  4. Tack för denna vinst. Men det var nervöst i sista.

    SvaraRadera
  5. TAck för mycket bra svar grabbar. ni är duktiga och självklar ryggar jag er, dock lurigt för mig som inte vet något om tennis :)

    SvaraRadera