tisdag 29 mars 2011

Ett spel, en ursäkt och ett löfte

Det finns förluster och så finns det förluster. Igår var det en som sved rejält. Inte för att vi hade fel eller för att vi hade hög insats, utan för att vi är så otroligt dumma. Vi har under den senaste tiden sagt om och om igen att vi ej ska spela hockey då vi bevisligen har ett uruselt facit där. Men så sitter vi ändå där igår och tänker, men MoDo måste väl ändå bara slå Rögle hemma, eller hur? Likt en envis femåring kan vi inte hålla fingrarna ur syltburken och faller för frestelsen. Om någon av er kära läsare ryggade spelet så ber vi så hemskt mycket om ursäkt. Från och med nu så svär vi dyrt och heligt att vi inte spelar en enda hockeymatch till denna säsong. Om man så skulle få 2,40 på ett taggat och formastarkt Färjestad hemma mot ett skadedrabbat Tidaholms HF så rör vi inte den matchen. Punkt slut!

Det bästa sättet att gottgöra för vårt misstag anser vi vara att bjuda på ett par riktigt bra spel idag. Vi börjar här och nu med en tennistrippel och återkommer senare med lite fotboll.

Tennis
Challenger-touren
M. Gonzalez - Gicquel 1:a
Vad vi tycker om Giquel har vi varit inne på tidigare. Nu ska han spela sin första grusmatch för året och varför han gör det är det nog många som undrar. Han spelade några få matcher ifjol på underlaget och det gick väl inte så bra kan man säga. Nu ställs han mot Maximo Gonzalez som är förstaseedad och klart ATP-mässig på grus. Han är väl inspelad på underlaget då han har varit på grus ganska länge nu och han har dessutom spelat bra. Allt annat än seger för Gonzalez vore en knall.


Tennis
ATP-touren
Bhupathi/Paes - Lopez/Marrero 1:a
Indierna är tredjeseedade i tävlingen och ett riktigt kompetent par även om resultaten de senaste veckorna varit en aning tveksammaa. I den första omgången slog man Butorac/Rojer lätt och det vet ni läsare att det vill inte säga lite. Nu ställs man mot ett mycket dugligt spanskt par som i sena bästa stunder matchar de bästa dubbelparen i världen men vi tror på the taandori brothers denna vecka.

TENNIS
ATP-touren
Ferrer-Granollers 1:a
Spanskt möte och att Grasnollers tagit sig så långt förvånar säkert många. Framförallt de som sett honom spela eftersom han ser ut som en högst medelmåttig motionsspelare. Denna vecka har han dock slagit Becker, Wawrinka och Llodra i hårda tresetare. Imponerande helt klart. Men mot världens bästa tennisarbetare tar det stopp. När en underlägsen spanjack ställs mot en bättre landsman brukar den sämre vika ned sig ganska lätt.


Spel: Insats: 15 Odds: 2,26 Spelat på Nordicbet

2 kommentarer:

  1. Vinner ni idag så förlåter jag er hahaha.
    Nä allvarligt så älskar jag denna sidan. Läser varje dag. Kör på i samma stil bara. Klart man inte vinner varje gång.

    SvaraRadera
  2. Tack tack, för de fina orden...

    Igår kan jag säga att vi inte älskade varandra och var lite oeniga om hur spelen skulle spelas innan felbesluten som togs i ren vrede. Vi får väl se hur länge vårt äktenskap håller:-) Men förhoppningsvis ska ni stå ut med oss ett tag till...

    /Sebastian

    SvaraRadera