lördag 9 april 2011

En fotbollstrippel

Då min eminente vän redan varit igång här och lagt en riktigt bra trippel som jag inte ser annat än att den sitter, känns det bra att haka på med en avslappnad fotbollstrippel:

Man Utd - Fulham 1:a

Det som talar mot en seger för United här är att man hade en tuff match i veckan i Champions League mot Chelsea och att Rooney är avstängd. Dock har jag svårt att se att man trots detta skulle bjuda in Arsenal i titelracet genom att tappa poäng mot ett mycket bortasvagt Fulham. 1,45 på ettan känns som väldigt bra betalt.

Chelsea - Wigan 1:a
Jag har inget större förtroende för årets upplaga av Chelsea som känns som en blek kopia av sina förlagor. Dock ska man slå ett svagt Wigan på hemmaplan alla dagar i veckan. Kanske kan till och med Torres pilla in ett mål idag? Nej, låt oss inte överedriva nu. Vi nöjer oss med raka ettan.

Barcelona - Almeria (hcp 0-1) 1:a
Suveräna serieledaren Barcelona hemma mot tabelljumbon Almeria i en serie som är lika jämn som den skottska. Allt annat än en seger med ett par måls marginal för hemmalaget vore en stor överraskning. Vi nöjer oss med att spela hcp 0-1 men det kan troligtvis bli mer.

Spel: Trippel. Insats 13 units, odds: 2,41
Spelat på Unibet. Bli kund nu och få 100% bonus på första insättningen!

1 kommentar:

  1. Jävligt bra inlägg och bra lir. Keep it up!

    SvaraRadera