fredag 1 april 2011

Ett tennisspel

Eftersom den ene av oss befinner sig på resande fot och som vanligt vägrar svara i telefon blir det ett spel med ganska låg insats idag. Tennis förstås...

Challenger, Colombia
Vassallo-Arguello-Cipolla 1:a
Vi blev förstås så imponerande av att Vassallo-Arguello körde över den omtalade norrmannen Sander Brendmoe så bara måste spela honom nu... Nej, så är förstås inte fallet. Det finns minst 400 personer i detta land som skulle besegra överklassnorrbaggen så den bedriften avgör inte vårt spel här. Nej, faktum är att Vassalo-Arguello är en bollsnål kämpe av hög klass. Han kommer inte producera många winners och de långa bollduellerna kommer att avlösa varandra. Argentinaren verkar dock ha hittat formen efter en tids harvande och slitande. I omgång 2 besegrade han Gabashvili klart vilket är en stark seger med tanke på att Gabbe visade hyfsad form i Miami och är en bättre grusspelare än hard court-spelare.

Fish-Djokovic under 20,5 game
Ni som följer tennisen vet att Novak Djokovic kör över precis allt som inte stavas Federer och Nadal just nu. Dessa spelare slår han förvisso också men inte genom att mosa sönder dem sönder och samman. Nu är linan satt på 20,5. Att Djoko breakar Fishen tidigt i båda setet är ett högst troligt scenario. Djoko spelar just nu en hard court-tennis som saknat motstycke i historien.

Spel: Dubbel. Insats 9 units, Odds: 3,27 Spelat på Nordicbet

1 kommentar:

  1. Lever ni?

    Jag behöver ju hjälp med innebandyn ikväll! Tack för en bra sida hur som helst!

    SvaraRadera