måndag 9 maj 2011

Äntligen måndag

Äntligen är det dags för en ny vecka. En möjlighet för oss att kunna vända blad och ta nya tag. Veckan som gått var den tyngsta sedan sidan startade då allt vi tog i blev fel. Det spelade liksom ingen roll hur vi gjorde så var det något som gick snett. Vi ber om ursäkt till er som ryggat och hoppas att inte veckan blev lika dyr för er som för oss. Nu tycker jag dock det är dags att vi går samman och tar tillbaka våra surt förvärvade slantar från spelbolagen. Vi börjar med att köra en dubbel idag men är även hemskt nyfikna på att höra om era rekar. Dela gärna med er av era bästa spel idag i kommentarsfältet. Nu kör vi..!

IF Elfsborg - IFK Norrköping 1:a

Två lag som, trots att det bara skiljer två poäng, haft helt olika inledningar på säsongen. Topptippade Ellos har till en början inte alls svarat upp mot de högt ställda förväntningarna medan nykomlingen Peking har överraskat och ligger på en fin fjärdeplats. De senaste omgångarna har man dock kunnat se att saker och ting är på väg att rätta till sig. Ellos har fått upp farten och imponerade då man slog Malmö hemma med 3-0 och sedan följde upp det med 2-0 borta mot GAIS. För Norrköpings del så kom man nog ner på jorden senast efter hela 0-3 hemma mot Mjällby. Detta är en match som normalt sett så hemmastarka Elfsborg bara ska vinna hemma på konstgräset i Borås.


Mardy Fish - Santiago Giraldo 2:a
Det gamla uttrycket "Borta bra men hemma bäst" är något som verkligen kan appliceras på den gode Fish. Spelas matchen i hans kära USA så är han alltid att räkna med. Nu är det dock dags för spel på grus och på fel sida Atlanten. Om man ser till hans statistik på grusmatcher utanför staterna så kan man nog räkna hans segrar de tre senaste åren på en hand. Nu möter den amerkanska fisken (inte att förväxla med den svenska motsvarigheten) colombianen Giraldo som vi gnällde lite på för några veckor sedan. Nu har han emellertid fått lite ordning på grejerna igen och då är han en klart kapabel herre på det röda gruset.



Spel: Dubbel. Insats 15 units. Odds: 2,47 Spelat på Nordicbet. Öppna konto och få 1000kr i bonus!


Hur spelar ni..?

1 kommentar:

  1. Jag kommer spela på Hammarby ikväll, kan inte motstå oddset på 2,95 , det kommer bara vara bjenfans på Grimsta, så det blir som en hemmamatch. Runström sätter sin första balja med.

    SvaraRadera