tisdag 3 maj 2011

Challengertennis

Vi inleder veckan med challengertennis. ATP-turneringen i Madrid känns mycket svårtippad vilket vi fick erfara när Tsonga körde över Almagro. Vi följer turneringens utveckling och kanske vågar vi återkomma med spel senare under veckan. Tills vidare fokuserar vi på challengertouren i den vackra tjeckiska huvudstaden Prag.

Posposil-Gonzalez (2:a)
Mycket trevligt att Gonza är tillbaka. En kille som ger ett mycket sympatiskt intryck men stundom får sina vansinnesutbrott modell större. Hur som helst är han tillbaka. Förra veckan på ATP-touren där det blev vinst mot en exiljugoslav i den första matchen innan den tog stopp mot finalisten och tillika tvålfagre Feliciano Lopez.
Vi tycker att det Gonza visade där lovar en hel del. Nu tar han steget ned på challengertouren och ställs mot Posposil som har goda kvaliteter med bra grundslag och bra vinklar. Ofta när tjecken spelar så blir det krossdueller, då ofta forehandscrossdueller. Nu lär väl den dunkle tjecken göra alltför att undvika dessa dueller och blir därmed av med sin paradgren. Vi tror och hoppas att Gonza löser denna uppgift.

Robert-Dimitrov hcp 1,5-0 (2:a)
Dussinfransmannen Robert är en spelare vi har ältat om. Han har inget att göra på ATP-touren, absolut ingenting. På challengertouren håller han god klass vilket han bland annat visade förra veckan då han snubblade sig fram till en turneringsseger. Då mötte den tråkige fransosen motstånd som han ska slå på papperet och då brukar det faktiskt bli så. När han möter på papperet bättre motstånd är han allt som oftast helt chanslös. Bulgaren Dimitrov är en bättre spelare som nu på allvar börjar rota sig på ATP-touren. Förra veckan fick han sträcka vapen på bayersk mark mot Florian Mayer i en match som han med mer rutin hade vunnit. Rutin för att slå Robert på grus behövs dock inte. Det här tar bulgaren i raka set precis som han gjorde vid spelarnas senaste möte som slutade 6-3 6-0 efter ett klassiskt Robertnedvik.


Spel: Dubbel. Insats: 13 units. Odds: 2,63. Spelat på Nordicbet. Öppna konto och få 1000kr i bonus!

5 kommentarer:

  1. Vad säger ni om en dubbel på Nashville och Barcelona?

    SvaraRadera
  2. Kul att du ryggar!

    Angående dubbeln där så kan den mycket väl sitta. Vi håller oss dock ifrån den av två anledningar. Det första är att vi helt enkelt är för dåliga på NHL. Har du bra info får du gärna dela med dig. Det andra är att Barcelona inte behöver vinna. De är dock det bättre laget och kan naturligtvis göra det ändå, men vi avstår.
    Tack för dina förslag dock!

    SvaraRadera
  3. Vet inte om du fick min fråga nu Sebastian men ville bara kolla varför jag inte hittar Gonzalez...?

    SvaraRadera
  4. /Anonym

    Spelstopp har förmodligeen passerat på de flesta bolag men regnavbrott har gjort att spelet är rejält försenat i Tjeckien. Har du tur finns den kvar på något bolag. Se våra länkar här uppe och passa på att utnyttja bonusarna...

    SvaraRadera