onsdag 18 maj 2011

En förklaring, en fråga och ett tips

Som ni säkert märkt kära läsare så har det ej varit full aktivitet här på sidan den senaste tiden. Detta på grund av flera orsaker. Vår planerade nystart förra veckan förstördes av att det var tekniska problem på sidan samtidigt som vi båda befann oss på resande fot och därför hade svårt att åtgärda dessa. Desutom ska vi i ärlighetens namn erkänna att vi varit i en fasansfull formsvacka spelmässigt en tid nu. Något som vi naturligtvis ej försöker dölja eller prata bort. Inte ens när vi kallar in en stjärna som Ralf från Vamos Rafa så sitter spelet.

Men istället för att låta dessa saker trycka ner oss så använder vi denna naturliga paus som uppstått till att jobba stenhårt på att komma tillbaka bättre än någonsin. Vi arbetar just nu med att uppdatera sidan en aning samt att förändra vår egen spelstrategi en hel del.

Vi hoppas kunna presentera alla nyheter och komma med en rejäl nystart nu till helgen. Då börjar det även bli dags för en riktig godbit att spela på i form av franska öppna i tennis. Något som vi spenderar mycket tid till att läsa på inför just nu.

Under detta korta uppehåll som nu uppstår tänkte vi att det kanske finns flera bland er läsare som anser sig vara minst lika stora experter som Ralf. Om så är fallet får ni gärna bidra med ett gästspel här på DR. Det kan vara allt från en enkel rek till ett längre inlägg så länge det håller sig inom ämnet.

Är du intresserad så maila till dagensrekar@hotmail.com

Till sist vill jag bara avsluta med ett speltips till er. Porto vinner finalen av EL till klart spelbart odds. Bara så att ni vet...

Lycka till och på återhörande!


.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar