tisdag 17 maj 2011

Extraordinärt gästtips: Ralf från vamosrafa.se

Det var ju prat om en nystart för sajten för några dagar sedan. Av det blev det inte alltför mycket då tiden varit knapp för oss båda. De få spelen vi har spelat har formligen gått käpprätt åt skogen och det är bara att konstatera att maj månad har varit en undermålig månad.
Nu är dock tanken att nystarten ska börja och vad passar då bättre än att plocka in mannen med Sveriges vassaste penna och bästa tenniskunskaper: Kamrat Ralf från www.vamosrafa.se .

Ralfs singel:

Challenger - Cremona - Omgång 1
17 Maj 15:30: Brian Battistone & Marcio Torres v Giuseppe Menga & Andrea Stoppini 1:a ( 2.00)

Kan vara årets felodds det här. Det var 2.25 för en stund sedan men jag började klappa lite på vår livesida (se www.vamosrafa.se) så då sjönk det lite.
Hur som helst, Hoppserven och Torres är ett seriöst par. Torres har visserligen knappt lirat det senaste året men han är rätt duglig på challengernivå i vanliga fall och jag tror inte att han är i Italien på semester. Battistone är som ni vet också rätt hyfsad på challengernivå.
Stoppini är gammal och numera ofarlig i singel. Duglig i dubbel normalt sett men inte mer. Menga är en gammal farbror som spelar typ en match om året just i den här challengern men ska vi vara ärliga så går han nog inte längre in för tennis och han gör nog det här mestadels som en plojgrej.
Hade jag satt odds så hade det blivit typ 1.30 på Brian och Marcio.

Odds: 2,00. Dagensrekars insats: 20 units Spelat på Bet365. Öppna konto nu och få upp till 1000kr att spela för!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar