lördag 14 maj 2011

En trolig alpdubbel och en chansdubbel

Trolig:
FC Vaduz-FC Wohlen 1
Det spelmässigt överlägsna FC Vaduz har tappat serieledningen med tre omgångar kvar. Efter en säsong där man imponerat stort i en riktigt ojämn serie så har de två sista matcherna slutat med oavgjort och italienskspråkiga Lugano har gått om. Nu måste man se till att jaga Lugano genom en vinst mot mittenlaget Wohlen som inte har något att spela för. Vän av ordning frågar sig förmodligen vad Liechtensteins huvudstad gör i den schweiziska andraligan? Det undrar nog fler än ni...

Lask Linz-Sturm Graz.
Avhängda jumbon mot topplaget Sturm Graz som jagar titeln. Bara ett par omgångar återstår och inte ska väl Sturm slarva bort titeln mot seriens klart sämsta lag? VI tror inte det.
Spel: Dubbel. Odds: 1,85 på Nordicbet. Insats: 15 units.

Chansning:
Tibro AIK-Jonsered 1:a
Nykomlingen Tibro AIK ligger tvåa i serien efter att ha radat upp tre raka segrar. VI är föga överraskade eftersom köpingen som fostrar idrottsstjärna efter idrottsstjärna har ett på papperet mycket starkt lag. Mittfältet och anfallet är oerhört stark och mördande konkurrens råder om platserna. I de tre senaste matcherna har laget spelat propagandafotboll och i ärlighetens namn skulle målskillnaden varit ännu bättre vid det här laget. Oddssättarna har hittills under säsongen ständigt undervärderat TAIK. Mot ett ganska mediokert Jonsered hoppas vi att Chaisamrong, Gustavsson, Lagerin, Knutsson och Selkälä fortsätter att bjuda på många mål och fint spel.

Gauthiod-Ytterby 2:a
Om många ser Tibro som en överraskning så är det säkert ännu fler som chockats över Grästorpslagets start. Stefan Strinds grabbar leder nämligen serien högst överraskande. VI är säkra på att man inte gör det länge till framförallt när planerna blir bättre och bättre. Ytterby är ett Gbg-lag som för ovanlighetens skull försöker hålla bollen på marken. Man var topptippade innan serien men i de två senaste omgångarna har man ej imponerat. Laget ska dock vara favorit mot serieledaren. Kanske kommer en rejäl islossning nu?
Spel: Dubbel. Odds: 5,05 på Nordicbet. Insats: 4 units.

1 kommentar:

  1. Varför skriver ni inte ROI för maj? Blir lite jobbigt att behöva räkna ut det själv...

    SvaraRadera