fredag 27 maj 2011

Moralisk final och drömodds.

Efter en på papperet slätstruken gårdag känns det som Paris börjar på allvar idag. Det spelas flera högintressanta matcher och så finns det ett fantastiskt odds. Oddset vi tänker på är över 3,5 set i mötet Federer-Tipsarevic. Tipsa är en fantastisk spelare när han ligger på och hittar vinnare, då har han få övermän i det ämnet. Federer kommer att få jobba rejält idag då han sätts på prov för första gången. Federer förlorar nästan alltid set i början av turneringarna och om han gör det idag är det inget konstigt med det, snarare är allt i sin ordning. Kan Tipsa till och med vinna till ett galet odds? Vi ska egentligen inte sträcka oss så lång men ja omöjligt är det inte...

Nästa match som spelas har vi pratat om tidigare. Redan efter hans första match sa vi att vi kommer att spela Fognini till kvartsfinal. Det står vi för och de tvore väl härligt med en spagge i kvarten. Foggan tappade tre game mot Robert senast och visade att han kan blomma ut till den spelare han har kapacitet till. Garcia-Lopez som är som bäst på hard court hade våldsamma problem att slå människan som har mest tur i lottningar och med sin ranking i hela världen.
Han är så dålig och han är från Turkiet, därför bemödar vi oss inte att skriva hans namn utan gör som tennisförbundets skribent och skriver en turk. (Trots att vi vet hans namn). Fog kommer att vinna mot spanjacken, tyvärr har många förstått det och oddset har sjunkit rejält. Fog kommer även att vinna nästa match mot Montanes eller Youzhny som idag spelar en vidöppen match. En av dessa fyra spelare är alltså i kvartsfinal och många ser nog denna sida som den sämsta kvartsfinalsidan. Då ska vi inte glömma att det finns en vansinnig slätstruken kvartsfinalsida som alla tennisspelare nog har drömt om att hamna på i en grand slam någon gång i karriären.
Vad sägs om detta: Kubot, Falla, Chela och Rosol!! Fullständig skandal att någon av dessa spelar kvartsfinal. Det är som man tror att allt är ett skämt... Robin Söderlings lottning ska heller inte glömmas. Tre kvalspelare varav en lucky looser och sedan grusmediokra Fish eller Simon i åttondel. Med andra ord: det finns sämre kvartsfinalsidor.

Vad har vi i övrigt idag: Tsonga slår väl Wawrinka och Darcis äventyr är säkerligen slut då han möter Monfils. Någon gång tar en kvalspelares äventyr slut och det brukar ske i den tredje omgången.
Gasquet-Bellucci, en lång match att vänta och titta linorna här. Ett överspel borde fungera.
Ferrer-Stak, total ointressant match. Även om Ferrer alltid är bedrövlig i Paris kommer han att slå tråkige Stak.

Slutligen så spelas det en fantastisk match mellan Del Potro och DJokovic. Den moraliska finalen, ja så känns det med tanke på Nadals dunkla form. Som vi skrivit förut. Ska någon hota så är det Del Potro. Han har spelet till att störa Del Potro... Över 3,5 set ger det dubbla betalt på 365. Vill man chansa rejält så kör man dubbeln Tipsa och Pottan till drömodds. Värt en liten peng. Troligt: Nja... Möjligt: Ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar