torsdag 26 maj 2011

Ny dag i Paris

Dags för ännu en dag av underbar tennis från det röda gruset i Paris. Gårdagens tankar och spel var i stort sett felfria. Den enda plumpen i protokollet var att Petz föll mot en Darcis som förvisso spelade väl vilket vi vet att han kan och som vi flaggat för tidigare. Faktum är ändå att Petz var den klart bättre spelaren i ett och ett halvt set och ändå förlorade han i tre raka trots två seetbollar i det första setet.

Idag bjuds det på flertalet intressanta matcher och framför allt en del bra odds. Vi har hittat två idéer som vi tycker känns lite extra bra. Vi kan börja med dessa.

Rafael Nadal är som sig bör favorit i mötet med landsmannen Andujar. Spelbolagen håller dock honom som väl stor favorit, vilket vi tycker är lite fel. Nadal, som för ett par år sedan såg ut att ha en dopad Magnus Samuelssons vänsterarm och piskade in bollen med sådan topspin att ingen kunde stå emot, känns nu klart mer mänsklig i sitt spel. Dock är vi ej så dumdristiga att vi spelar emot Nadal här då vi fortfarande tror han vinner. Istället har vi hittat ett intressant överspel. Linan är satt runt 26 games, vilket förutsätter kross, och betalar över två gånger pengarna hos Nordicbet. Vi tackar och trycker in rejält.

Det andra intressanta oddset finner vi i den ovissa matchen mellan vår vän Kevin Anderson och Chela. Denna match anser vi på förhand kunna gå lite hur som helst. Dock har vi svårt att se att någon av dessa herrar skulle vinna matchen med 3-0. Bet365 erbjuder 1,61 på att det blir över 3,5 set i matchen. Vi tackar och trycker återigen in en stor slant.

Lite övriga matcher i korthet. Ivan Ljubicic imponerade i sin första match mot indiern och bör vinna igen, denna gång mot amerikanen Querrey som fick sin första match till skänks av Kohlis som spelade helt ofattbart dåligt.Unibet ger 1,65 på denna vilket är bra betalt.

Berlocq ger över två gånger pengarna mot polacken Kubot vilket är bra. Förvisso har han 0-2 i inbördes möten men oddset lockar till ett mindre spel.

Letar man aningen säkrare matcher så vinner Simon och Erlich/Ram då Volandri förmodligen vill hem och äta pastan som bjuds i samband med alla hans challengerturneringar i Italia...

Glöm ej heller att andra spelstopp i vår tävling är idag kl 11.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar