söndag 22 maj 2011

Nystart med tävling

Gott folk och ärade medborgare.

Observanta läsare märker att vi ändrat om "loggan" på sidan och kan säkert lista ut varför. Franska öppna mästerskapen står för dörren och då tennis ligger oss allra varmast om hjärtat så tänkte vi från och med nu hålla oss till att reka denna underbara sport. Tanken med att specialisera oss är att kunna erbjuda mer genomtänkta rekar och även kunna erbjuda ett större utbud för er läsare.

Vi tänkte även fira denna nystart med att dra igång en rolig tävling. En tävling som är tänkt att pågå varje vecka med ny turnering och som ska få fram vem av er läsare som är vassast vad gäller att tippa tennis. Deltagarna kommer att varje vecka tippa ett antal av oss utvalda matcher. Ni som är registrerade i tävlingen kommer även att ha möjlighet att dela med er av era egna rekar här på sidan. Alla vill ju rygga en vinnare...

Vill du vara med i tävlingen så registrera dig här. Helt gratis naturligtvis.

Första spelstopp är kl 11.00 på tisdag men tänk på att det aldrig är försent att vara med! Även om du missar en dag eller en tävling så har du goda chanser att knapra poäng till "världsrankingen" som presenteras vecka för vecka här på sidan. En tennisspelare spelar inte alla veckors tävlingar per år och det behöver du inte göra heller.

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar