lördag 28 maj 2011

Över 3,5

Vi var rätt ute i det mesta vi spelade igår igen. Mycket riktigt visade del Potro att vi inte överdrev när vi skrev att han om någon kunde rubba Djoko. På minuskontot så lyckades dock Tsonga med bedriften att tappa ledning med 2-0 i set och 4-1 i tredje till förlust. Dessutom visade Federer gammal god form och släppte ofint nog inte ett enda set set till Tipsa som vi trodde. Svårt dock att gnälla över det när man får se den gode Roger spela en så underbar tennis. Finalvarning på honom minst sagt.

Dagens matcher ser på förhand ganska torftigt ut rent spelmässigt. Nadal, Murray, Chela och Robin bör vinna sina matcher och oddsen är allt för låga för att vara spelvärda.

I övrigt i de matcher där vi valt att ta ställning så tror vi att kvalspelaren Kubot lekt färdigt nu och faller mot Falla till bra odds. Dessutom tror vi att Ljubicic tråkiga halvlobbande kommer att tråka ut en lättretlig Verdasco i längden och leda till kroatisk seger. Denna dubbel betalar 5,29 i nuläget hos Unibet.. Dock rekommenderar vi låg insats där. Vi väljer dock att trycka in desto mer på Ljubi som singel då vi tror mest på honom.

Spelformen som känns mest spelvärd idag är Bet365 som erbjuder spel på över 3,5 set.
Vi tror att detta spel kommer att fungera i flera matcher idag men har valt ut två stycken i Fish-Simon och tidigare nämnde Ljubi-Verdasco. Vem av dessa fyra herrar ska vinna med 3-0? Ingen? Nej, precis...

Spelbolagen fortsätter dessutom att överskatta Nadal en aning. I matchen mot Veic erbjuder Unibet 1,80 på Veic med handicap på 10,5 games. Det innebär med andra ord att en förlust med låt säga 6-4,6-2,6-2 skulle räcka. Vi säger tack och trycker in...

Dessutom passar vi på att trycka in en bra slant redan idag på Foggan mot Montanes innan oddset sjunker. För ett ögonblick sedan gav han över 2,60 men det kommer att sjunka så det gäller att passa på.

Nu blir det till att luta sig tillbaka i divanen med en öl med alkoholhalt över 3,5 och njuta av akt två mellan Djoko och Pottan.

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar