söndag 29 maj 2011

Dubbel till skönt odds

Igår satt högoddsardubbeln med gamle Ivan och Falla som hittar formen en gång per år. Idag kör vi en ny högoddsare, nämligen ett odds på 6,24 på nordicbet. Fognini är redan lagd som singel och nu kompletteras han av Schwank och Cabal i en dubbel. Paret har varit ständigt undervärderade denna turnering och Schwanken är också ständigt undervärderad när det kommer till dubbel. I singel må han numera vara en medioker spelare men i par är han fortfarande riktigt starkt. Att han med sin kamrat Cabal ger 2,50 mot Aspelin och Hanley som inte haft några framgångar på länge och sannerligen inte på gruset är väl givmilt och det är självklart att det spelas.

Den andra matchen i denna dubbel ger samma odds och det rör sig om divan, som mobbat ut vår kära tyrolerboy Seppi ur det italienska landslaget, spelaren som kastar rack, blir osams med motståndare och stundom lägger sig i riggade matcher. Det må låta för jävligt men någonstans är det svårt att inte tycka om denne bortskämde snorunge som är uppvuxen i en välbärgad familj i Italiens Monaco: San Remo.
Foggan har en underbar teknik och lika underbara bollkänsla och under årets Paristurnering så har han visat sig från sitt allra bästa jag och har aldrig varit hotad. Visst har han slängt rack och gestikulerat men han har ändå bibehållit lugnet och presterat på en jämn nivå som vi inte trodde att han kunde. Nu har han en jättechans att nå kvartsfinal när han ställs mot Montanes som i vårt tycke är sämre än ifjol. Monta har haft en enkel väg fram till åttondelsfinalen och han och Foggan har spelat tuffa matcher förr men känslan är att Monta är för vek i sitt spel för att rå på Foggan i nuvarande form. Sätt er ner och njut kl 11 för Fulvios son bjuder alltid på show oavsett om det ger klirr i kassan eller ej. Hans fotarbete ser inte ut att existera men det ska man inte förblindas över, det är ett så kallat överklassfotarbete.

Vad kan sägas i övrigt? Utbudet tunnas ut så här långt fram i turneringen och börjar redan längta efter grässäsongen som inleds på måndag med en challengerturnering i Nottingham. Ferrer har imponerat så här långt men har som praxis att misslyckas i Paris. Väldigt högt odds på Monfils som istället överpresterar i Paris. Visst är Ferrer favorit men väl stor. Benneteau och Mahut bildar par igen vilket vi är glada för. De ska vara favoriter mot Lindstedt med sin rumänske hackkyckling... Under 32 game mellan fantatiske Djokovic och knarkaren Gasquet kan säkert spelas och om kamrat Dennis läser detta så får han lägga in det ihop med Benne och Mahut om han känner för det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar