måndag 30 maj 2011

Nya spel och en hyllning till Fulvios son

Oj oj, vilken nervpärs det blev igår. Först så brände Schwank med sin vän matchboll i det andra setet och hamnade snabbt i underläge med break ned i skiljeset. Paret som var bättre i alla set lyckades dock vända vilket gjorde att vårt hopp levde vidare.

Än mer dramatisk blev den lille arrogante överklasslyngeln Fogninis match mot Montanes som förmodligen har checkat in på närmast liggande psykvård efter gårdagens föreställning. En föreställning värdigt ett svin, men underbart svin som Fulvios son från San Remo är. Vi ska inte skriva mer om detta utan hänvisar till vad vår vän Ralf skrivit på www.vamosrafa.se och så nöjer vi oss med att konstatera att VI ÄLSKAR DIG FABIO!
Det var viktiga och ganska stora pengar som stod på spel och aldrig har vi varit så belåtna med ett vinstspel som denna gång. Tack Fabio, du är lika älskvärd som du är arrogant och svinaktig. Vi kommer att vara dig evigt tacksam.

Idag är en ny dag och som vi var inne på tidigare så tunnas spelutbudet ut ju längre turneringen lider. Vi tror oss dock ha hittat en lämplig dubbel och vi börjar med att prata om Juan Ignacio Chela. Argentinaren som mer ser ut som en häst än en tennisspelare är förvisso inte i någon vidare form och sällan har väl en kvartsfinalist varit så medioker som Chela. Men till kvartsfinal kommer han att avancera för Falla kommer inte vara något hinder för Chela. Om Chela är en av de sämsta kvartsfinalisterna i Paris någonsin så är Falla den sämste spelare som nått en åttondelsfinal någonsin. Anskrämlig nivå på denna halva och nu faller Falla.
Vi spelar Chela i en dubbel med ett underspel på matchen Nadal-Ljubicic. Linan ligger på 30,5 och det är en hög lina. Den gamle Ivan kommer tyvärr inte hänga med i Nadals tempo och Nadal kommer vinna detta med 3-0 i set och då räcker 6-4 6-4 6-4.

Vad kan dagen erbjuda i övrigt? Nja, inte mkt egentligen... Vi har kastat in ett chansspel till lägre insats på Troicki mot Murray på unibet. Att det spelas på unibet har en naturlig orsak. Murray stukade foten för två dagar sedan. Vi hoppas att skadan sitter i och att Murray spelar färdig första set för att sedan lämna in, då är pengarna i hamn. Nu känner vi dock inte till Murrays hälsotillstånd och det vet nog bara han själv men en chanspeng är Troickispelet värt.

Vänner Cabal och Schwank kan tänkas få nytt förtroende mot spaggarna Bracciali och Starace. Spaggarna har förvisso imponerat våldsamt hittills men när Schwank spelar dubbel så är det svårt att gå emot honom. Vi har sagt det förr: han är en riktigt duktig dubbelspelare och det känns som oddset ligger väl högt på Schwank med sitt bihang i en relativt öppen match.

Dessutom meddelar Dennis att han har svårt att se att Maria Sharapova inte slår någon av systrarna Radwanska till helt ok odds. Detta trots att Sharapova tränas av en bonde från Mariestad alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar