tisdag 31 maj 2011

Vinst igen och igen

Vi skäms inte för att säga att det gått riktigt bra för våra spel den senaste tiden. Det mesta vi tar i ramlar in just nu. Ofta med liten marginal men ändå alltid åt rätt håll. Spelar vi på att det ska bli under 30,5 games i Nadals match ja då blir det naturligtvis 30 st. Vi har ju redan varit inne på Fogninis match i tidigare inlägg, som helt ofattbart lyckades vända och vinna och ge oss ett rejält tillskott i kassan. Vi pratar ogärna i antal kronor men jag skulle gissa på att det var aningen mer än Idol-Olas studieskuld. När till och med den sitter då känns det inte som vi kan förlora. Vi är i zonen så att säga.

Med det sagt så inser vi naturligtvis att det kommer komma nya motgångar. Kvar från igår har vi vårt chansspel på Troicki mot Murray. Även detta spel såg riktigt ljust ut då Troicki hade 2-0 i set och break i det tredje. Murray kom sedan igång och såg allt mer rörlig ut med sin halvskadade fot. Återstår att se hur foten känns när matchen återupptas idag. Är Murray fräsch kommer han förmodligen att vinna. Oavsett är det inget vi ångrar då det var ett bra spel. Anledningen till att vi spelade det just påUnibet., om det var lite oklart, är att deras regler säger att om första set är färdigspelat så räknas matchen oavsett om en spelare bryter. Vi ansåg att det fanns en god möjlighet till skotten tvingades kasta in handduken och därför blev oddset väldigt lockande.

Idag har vi en halv vilodag vad gäller spel. Vi har, förutom vårt spel på Troicki då, även lagt in en lite lugn trippel på matcher från Challenger-touren, Seppi (spelar i detta nu och vinner strax), Ramos och Berlocq.

På återhörande kära vänner...




........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar