måndag 16 januari 2012

Natt 2

Första Down Under-natten är till ända. En trevlig natt där det evigt nervösa knappandet på telefonen i sömnen byttes ut mot vardagsrummet och TV:n vid fyratiden. Anledningen var att jag vill försöka hjälpa fram mitt huvudspel Tomic som då låg under med 0-2 i set och hade breakbollar emot sig i mitten av det tredje. En lyckad åtgärd av mig uppenbarligen då Tomic vände.

Nu är det en ny natt och letar man odds i klass med Tomic-oddset från i natt så får Xavier Malisse bli nattens motsvarighet. När vi en gång i tiden hade chansen att intervjua den vildsinte belgaren vågade vi inte ta den chansen. Så pass galen verkar han vara. Psyket har förstört mycket för den mannen som dock är en pålitlig spelare i Slam-sammanhang där han oftast passerar några rundor. Hans motståndare Roger-Vasselin är en challengerspelare som sällan besegrar "bättre" spelare. X-man är en bättre spelare.

En annan spelare i X-mans "oddsklass" är Garcia-Lopez. På sitt favoritunderlag ska han vara favorit mot Kukushkin men det känns bättre att spela Malisse, även om tanken på en dubbel med G-L och X-man lockar.

Vad hittar vi bredvid X-man? Jo, vi kör aussien M.Ebden som bara ska besegra brassen Souza till ett lågt men spelbart odds.
Youzhny, Zopp och Granollers är de två andra tänkbara spelbara vinnare natten till tisdag.

Under natten satt inte alla men många spel i det eminenta spelsättet "Över 3,5 set". Det finns matcher denna kväll också. Andujar-Kunitsyn luktar lång match lång väg. Chela-Russell och Bautista-Agut-Mello likaså.

Det var allt för idag, ganska slätstruket utbud men dock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar